Káčer Donald ako nacista? Známa postavička oslávila 85 rokov
Máte chuť na zmrzlinu a zároveň túžite zažiť niečo nové? Určite sa vo svojom okolí poobzerajte po niektorej z týchto inovatívnych príchutí. Veď kde je napísané, že zmrzlina musí byť sladká. No a vôbec – všetky tie ovocné príchute. Existuje aj zelenina, existuje mäso a celá škála korenín.
Prvé letné novinky prichádzajú do Cinema City! Deväť filmov, ktoré musíte vidieť
Bohužiaľ (alebo chvalabohu?), kvôli všetkým z nich si pravdepodobne budete musieť trochu zacestovať. Veď na čo sú dovolenky, ak nie na lovenie nových, netradičných zážitkov? Týchto osem netradičných príchutí jednoznačne stojí za to!
8. Homár – chuť mora
Počujete správne. Zmrzlina z maslového základu s kúskami chutného homára. Viete si predstaviť lepšiu maškrtu počas slnečného dňa pri mori?
Kráľovná Viktória sa vydala za svojho bratranca, musela ho požiadať o ruku

7. Eskimácka zmrzlina – príchuť veľryba
Pravá eskimácka zmrzlina je vyrábaná z pomerne kontroverzných surovín. Jej základ totižto tvorí zvierací tuk, konkrétne zo sobov, prípadne veľrýb. Dochutená je zvyčajne čerstvými bobuľami.

6. Štipľavé papričky – prevencia je základ
Keď to preženieme s pikantným jedlom, napríklad s niektorou zo svetoznámych štipľavých papričiek pri pokuse vyrobiť virálne youtubové video, ako prvú pomoc niekedy aplikujeme zmrzlinu. Tvorcovia tejto príchute sa pravdepodobne spýtali sami seba – načo čakať? Prevencia je ten najlepší liek!
Na cestách ročne vyhasnú stovky životov. Ako tomu môžeme predchádzať?

5. Kozí syr, kešu a karamel – vraj celkom nuda
Milovníci tejto príchute, ktorá sa predáva v americkom Chicagu, tvrdia, že kozí syr vytvára chuť veľmi podobnú populárnemu dezertu známemu ako cheesecake.

4. Bazalka a avokádo – prečo nie
Avokáda sa stalo symbolom moderného stravovania. Zdravá a zároveň chutná lahôdka sa dá vďaka svojmu vysokému obsahu tukov poľahky pretransformovať do zmrzlinovej podoby.
Avokádo je vitamínová bomba. Vedeli ste tieto fakty?

3. Sladká kukurica – bezpečná kombinácia
Dáva to zmysel, veď z kukurice možno vyrobiť takmer čokoľvek. Od alkoholu, cez palivá, pukance, chipsy, až po cereálie. Zmrzlina je logický ďalší krok.

2. Tequila – ¡Sí Señor!
Kde inde ako v Mexiku možno ochutnať tento gastronomický skvost. Zmrzlina s príchuťou tequily. Podobne sa dá letná pochúťka vyrobiť napríklad aj z whiskey.
Mýty a fakty o alkohole. Už jeden pohárik môže narobiť obrovské problémy

1. Hľuzovky – luxus na záver
Hľuzovky podľa niektorých ľudí sprostredkujú ľudským chuťovým pohárikom vrcholné gastronomické zážitky. Žiadne luxusné jedlo z päťhviezdičkových reštaurácií sa nezaobíde bez ich výraznej a unikátnej arómy. Tí odvážnejší si na nich môžu pochutnať už aj v zmrzlinovej podobe.
Behanie, plávanie, bicyklovanie: Podľa čoho si vybrať spôsob cvičenia

Fajčiari pozor! Toto sa s vaším telom stane už 20 minút po poslednej cigarete