V sezónnej derniére sa na ihrisku Žiliny predstavil jej krajský rival z Ružomberka. Viac ako 1,300 prítomných divákov videlo ofenzívne divadlo a celkovo 6 gólov, z toho 4 v sieti hostí.

Ani jeden z tímov už nehral o posun v tabuľke, v základnej zostave Žiliny i Ružomberka tak nastúpilo viacero hráčov z lavičky. Žlto-zelení mali výborný nástup do zápasu a už v 4. minúte ich dostal do vedenia kanonier Boženík. V 39. minúte mohol zvýšiť Diaz, svoju strelu však namieril len do pravej žrde. O minútu neskôr tak trestali hostia, keď po faule Králika na Gereca premenil pokutový kop Qose.

...

Začiatok druhého polčasu patril opäť Žiline, ktorá sa dostala do vedenia v 64. minúte zásluhou Holúbeka. Ubehli približne dve minúty a bolo 3:1, keď Čtvrtečka nezachytil relatívne slabú strelu Mihalíka. Silnú päťminútovku uzavrel v 67. minúte hosťujúci Mustedanagič parádnou bombou do pravej šibenice Holecovej brány. Z gólového menu to však nebolo všetko, pretože 10 minút pred koncom sa druhýkrát v zápase presadil Boženík a uzavrel skóre na 4:2 pre Žilinčanov.

Domáci kanonier zaznamenal v lige celkovo 13 presných zásahov a stal sa druhým najlepším strelcom v sezóne 2018/2019.

Nie je možné komentovať

Mohlo by sa Vám páčiť