Moderné vybavenie, vynikajúce dopravné spojenie, bezproblémové parkovanie. Z okna výhľad na jazero a Malé Karpaty.​​

Kancelárie na prenájom v Polus Tower II ponúkajú nadštandardné reprezentatívne priestory pre začínajúce aj stabilné spoločnosti. Flexibilné usporiadanie sektorov na poschodí umožňuje vyskladať kancelárie podľa vašich potrieb.

...

Len 5 kilometrov od centra Bratislavy

Administratívny komplex Polus Towers sa nachádza na Vajnorskej ulici v mestskej časti Bratislava – Nové mesto. Táto lokalita je ľahko dostupná autom, mestskou aj medzi mestskou hromadnou dopravou. Bratislavské letisko je vzdialené iba 10 minút jazdy autom. Komplex tvoria 2 budovy a obľúbené nákupné centrum Vivo!

Bezproblémové parkovanie v podzemnej garáži

Ranný stres s parkovaním? Vyriešený. Podzemná garáž v Polus Tower II disponuje dostatkom parkovacích miest. Návštevy môžu využiť 3-hodinové bezplatné parkovanie v nákupnom centre Vivo!

Pár minút pre zdravie aj životné prostredie

Zastávka električky je vzdialená pár metrov. V pešej dostupnosti sa nachádzajú aj zastávky pre prímestskú autobusovú dopravu alebo vlaková stanica Bratislava – Nové mesto.

Na autobusovú alebo vlakovú zastávku sa dostanete peši za menej ako 10 minút, na električku stačí prejsť cez cestu. Pre nadšencov cyklistiky sa v garáži nachádza bezpečné uzavreté stojisko pre bicykle.

Nadštandardné kancelárie pre náročných

Moderne vybavené kancelárske priestory je možné variabilne vyskladať. Môžete si vybrať open space priestor, menšie či väčšie kancelárie, zasadaciu alebo oddychovú miestnosť. Komplex sa prispôsobí potrebám každej spoločnosti.

Budova má zdvojené podlahy, protipožiarnu ochranu, záložný generátor a tieniaci systém. Znížené stropy skrývajú štrukturovanú kabeláž CAT7 pre rýchle pripojenie na internet. Každé poschodie disponuje možnosťou individuálneho nastavenia klimatizácie a zvlhčovania vzduchu a nachádza sa na ňom kompletne vybavená kuchynka.

Kancelárie na prenájom v Polus Tower II spĺňajú aj tie najnáročnejšie požiadavky.

Miesto podporujúce work-life balance

Jazero Kuchajda, ktoré sa nachádza v bezprostrednej blízkosti, je skvelým miestom na letný obed alebo prechádzku s kolegami. Na svoje si prídu aj bežci, ktorí tu môžu absolvovať svoj denný tréning.

V nákupnom centre Vivo! Bratislava vybavíte obchodný obed, pracovné stretnutie pri šálke výberovej kávy aj nákup potravín domov. V okolí Polus Tower II je tiež plaváreň, fitness centrum, futbalový štadión, kino…

Neváhajte, rezervujte si kancelárie na prenájom v Polus Tower II ešte dnes:

  • vynikajúca poloha vzdialená 5 minút od centra Bratislavy a 10 minút od letiska,
  • výborná dostupnosť z diaľnice,
  • variabilné kancelárske priestory,
  • 24-hodinová podpora,
  • neustála modernizácia budovy,
  • clusterhaus – miesto pre vás start-up.

Skúsení makléri vám poradia, ako nájsť kancelárie spĺňajúce potreby vašej spoločnosti.

Zdroj obrázkov: https://www.midpoint-security.com/, freepik.com

Nie je možné komentovať

Mohlo by sa Vám páčiť