Azda nie je vec, ktorú by ste nemohli poslať na opačný koniec sveta. Kuriérska spoločnosť DHL je schopná prepraviť veci, o ktorých ste si mysleli, že ich nie je možné len tak poslať. Či už chcete poslať slúchadlá, hernú konzolu alebo pneumatiky, všetko je možné. Dokonca aj bicykel. Poradíme vám, ako na to!

Je možné poslať bicykel kuriérom?

Preprava bicykla kuriérom je jednoduchá! Byrokracia bokom, nemusíte podpisovať žiadnu zmluvu. Proces odoslania bicykla pozostáva z 3 krokov a zvládne to úplne každý. Už dlhšie chcete predať bicykel a trápi vás, že jediný záujemca je od vás vzdialený až 300 km? Nevadí. Bicykel stačí poriadne zabaliť, zabalený balík odmerať a odvážiť.

...

Pri tomto procese sa zrejme zapotíte, no teraz prichádza čas na tú nenáročnú časť. Stačí, ak kliknete na „objednať zásielku”, vyplníte informácie o balíku a zadáte kontaktné údaje vás a adresáta. Nemusíte nikam chodiť, všetko zvládnete z pohodlia domova.

Po potvrdení objednávku obdržíte online vygenerované dokumenty a následne prejdete k úhrade objednávky. Po zaplatení stačí počkať na DHL kuriéra, ktorý k vám dorazí vo vopred dohodnutom termíne. To je všetko. Pohodlné, však?

Koľko zaplatíte za prepravu bicykla?

Cena prepravy závisí od toho, akú hmotnosť má bicykel a či ho chcete poslať štandardne alebo expresne. Taktiež zaváži, či odosielate balík v rámci Slovenska alebo k adresátovi poputuje až do zahraničia. Z vyššie uvedeného vyplýva, že cena je individuálna a neexistuje fixný cenník.

O presnej sume budete informovaní až po vyplnení objednávky. Systém ju vypočíta na základe uvedených rozmerov a hmotnosti balíka. Do úvahy, samozrejme, berie aj vaše individuálne požiadavky.

Prečo si vybrať práve DHL?

Je to komfortné a rýchle. Kuriér k vám dorazí vo vopred dohodnutom termíne, preberie zásielku s prepravným štítkom a následne ju rýchlo doručí až pred dvere adresáta.

V prípade, že máte otázky ohľadom prepravy bicykla, obráťte sa na kuriérsku spoločnosť DHL. 

Zdroj obrázkov: https://unsplash.com

 

Nie je možné komentovať

Mohlo by sa Vám páčiť